luni

Atmosferă epuizantă

          Nu cred că există zile mai frumoase ca cele de vară in care ieşi afară cu prietenii,te distrezi .Am asteptat atât de mult vara in timpul şcolii,crezând că voi putea găsi idei de articole din orice lucru,dar este invers.La şcoală mai invăţam despre ceva,se mai intâmpla ceva neobişnuit...pe cand vara cam aceeaşi rutină..Nu imi mai vin idei de articole şi dacă se intâmplă minunea să-mi vină,ori uit să notez undeva,ori nu ştiu ce să scriu despre acel subiect.Nu sunt eu singurul,am văzut că un număr destul de consistent de bloggeri nu scriu vara şi având in vedere că mă aflu in aceeaşi postură...inţeleg :)  Vor veni şi zilele cand voi face mai multe articole pe zi,dar deocamdată voi scrie doar cand voi putea..şi nu in fiecare zi,ci un articol la câteva zile.

12 comentarii:

 1. sebi ne tot spui de cateva saptamanii.. ca nu iti vin ideei fi creativ ca sigur vei reusi:)

  RăspundețiȘtergere
 2. mircea,vezi ca nu e frumos sa copii tot ce am scris eu la pagina guest post !

  RăspundețiȘtergere
 3. Sebi nu ti-am copiat chiar nimic orcine are voie sa puna Guest Post pe blog ca doar nu tu l-ai creat :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu vorbesc serios.Nu stii sa scrii ? ai copiat tot ce am scris eu la mine pe pagina cu guest post .Rusine !

  RăspundețiȘtergere
 5. Sebi ca sa nu mai zici ca am copiat o sa-l modific cat de curand si de ce sa imi fie Rusine?

  RăspundețiȘtergere
 6. Doamne fereste..tu te auzi ce spui ? se vede clar cum ai luat cuvant cu cuvant tot ce am scris la pagina Guest post a blogului meu.Hai gata termina cu d'astea !

  RăspundețiȘtergere
 7. ti-am spus modific daca tu zici ca am luat bine e asa cum zici tu :) ai rabdare ca va fi modificat

  RăspundețiȘtergere
 8. Cum bine e asa cum zic eu ? Nu ai pic de creier sa gandesti singur un anunt ?

  RăspundețiȘtergere
 9. Unu nu ma jigni pentru ca nu ma cunosti :) si o sa vezi ca o sa fie modificat asa ca nu mai fa atata zarva si mai ocupate de blogging:)

  RăspundețiȘtergere
 10. Atat timp cat esti un copil prost si plagiator si vii aici pe blogul meu sa comentezi,am tot dreptul sa te jignesc :) Treaba mea ce fac cu bloggingul,dar atat timp cat copi de pe blogul meu e o problema.M-am saturat de infectii de'astia ca tine !

  RăspundețiȘtergere
 11. Cred ca te crezi copil :) vorbesti cam mult si auzi ca te plagiezi eu in locul tau as tacea si as avea grija de blog :P

  RăspundețiȘtergere
 12. Profita de vremea buna si iesi mult afara, distreaza-te si acorda-ti timp de odihna. Vor veni si subiectele,in felul asta.

  RăspundețiȘtergere