vineri

         Pe mine unul m-a bufnit râsul când am citit titlul acesta.Acum 2 săptămâni eram in pat și mă uitam la televizor și schimbând canalele , am dat pe Antena 1. Mare mi-a fost mirarea când am văzut despre ce era vorba.Am notat repede pe ceva cu gândul să vă spun și vouă .. că na..asta-i știre de știre.M-am mai documentat puțin pe internet și am găsit toată povestea.
         Totul s-a petrecut in satul Nisipoasa, unde o femeie susține că vecinul ei , un tânăr pe nume Ionuț i-a violat cea mai frumoasă capră [OMG =))] , ba chiar ea l-a prins in fapt. Din câte am citit , tanti' cu pricina s-a dus la veterinarul satului care i-a spus că animalul e in stare bună de funcționare...dar până la urmă s-a decis să taie capra.Cei de la Un Show Păcătos și-au trimis reporterii și cameramanii acolo în Nisipoasa , unde au luat interviul vecinilor , dar și proprietarei caprei. Unii oameni păreau ingrijorați .. alții mai puțin, căci zic ei ,  nu ar fi fost pentru prima dată , ba chiar tânarul a mai avut înainte '' povești de dragoste '' cu o găina , o iapă și o cățelușă.[asta au spus vecinii =)) ]. Un Show Păcătos nu s-a mulțumit cu una cu două și l-a chemat pe Ionuț la ei in platou alături de un psihiatru sau psiholog. Au râs ăia și au făcut mișto incât nu mă puteam abține nici eu care eram in fața televizorului , dar cei care erau live. Doar băiatul era nedumerit.. nu râdea(normal că nu) .. acum să fim serioși , băiatul are probleme. Totuși e prea de tot..dă-o dracu.. cu CAPRA ?
Asta e tot ce am putut găsi

5 comentarii:

 1. Da, teroare de om, il stiu, a fost dat si la mine la post, de fapt noi am descoperit acest "tanar", apoi nationalele au preluat...

  RăspundețiȘtergere
 2. =)))) Omu are probleme grave "la cap" :))) oricum e comica faza dar din cate vad are ceva animale la activ gaina catelusa iapa =))) e bine de tot omu =))) morr=))

  RăspundețiȘtergere
 3. Wow ! Ce chestie :)) Nu credeam ca e posibil asa ceva.

  RăspundețiȘtergere
 4. vezi, asa apare zoofilia din tinerete... iar la maturitate nu intelegi de ce esti inconjurat de animale ;))

  RăspundețiȘtergere
 5. Anonim15:03

  poate s-a plictisit de capra lui :))

  RăspundețiȘtergere