joi

Cititor coduri de bare de la Idmag

Cititorul de coduri de bare reprezinta un produs extrem de util pentru comercianti si pentru supermarketuri. Un produs ce le usureaza munca si care ii ajuta sa fie mai eficienti si mai rapizi.

In general, cititoarele de coduri de bare se impart in doua parti distincte, cititoare coduri de bare 1D si cititoare coduri de bare 2D. Fiecare din aceste produse au propriile lor caracteristici si propriul mod de a transmite datele.

Cititorul de coduri de bare nu este un termen necunoscut in viata de zi cu zi. Este un produs folosit in special in supermarketuri, o modalitate rapida si eficienta in timpul incasarilor. Pentru magazinele mai mari dar si pentru micii comercianti, cititorul de coduri de bare este un produs indispensabil. Cititorul de coduri de bare permite o inregistrare mai exacta si mai rapida a informatiei, ne ajuta sa tinem o mai buna evidenta. In intocmirea inventarului acest produs este vital. Erorile aparute la introducerea datelor sunt reduse dar si costurile deoarece codurile de bare reprezinta instrumente deosebit de eficiente care se pot folosi pentru a localiza unele probleme specifice aparute in cadrul unei firme.

Cititorul coduri de bare 1D este extrem de eficient in citirea codurilor de tip code 39, C128 si multe altele. Exista cititoare coduri de bare 1D cu fir, conectate in general de un computer prin USB sau PS2. Astfe, informatiile sunt transmise in mod automat. Exista si aparate de acest gen fara fir dotate cu o baterie reincarcabila.

Cititorul de coduri de bare 2D are rolul de a citi coduri de bare de tipul DATAMATRIX, QRCODE si functioneaza pe baza de Bluetooth. La fel ca si cititoarele de coduri de bare 1D si acest tip de aparat se imparte in doua, cu fir si fara fir.

Un prieten al carui tata detine un magazin in oras, m-a rugat recent sa caut un site bun cu astfel de cititoare de coduri de bare si cautand pe google, am gasit Idmag.ro. Preturile mi se par chiar foarte bune in raport cu calitatea si ce poate face fiecare. Le-am analizat pe toate si in final am ales 3 dintre produse.

Cel mai ieftin. Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan a fost special conceput pentru a raspunde cat mai bine nevoilor si cerintelor comerciantilor cu amanuntul. Ofera performante remarcabile in ceea ce priveste citirea omnidirectionala pe aproape toate codurile, la cel mai accesibil pret de pe piata. Carcasa este usoara si echilibrata. Aparatul citeste codurile de bare 2D complexe dar si codurile de bare liniare tipice tiparite.

Cel mai bun raport calitate/pret. Cititor de coduri de bare Motorola SymbolDS6707 este un aparat robust care asigura functionalitatea unui cititor 1D si 2D. Cu alte cuvinte, putem beneficia de o camera digitala si un scanner de documente intr-un singur aparat. Un aparat ce mareste productivitatea angajatilor. Are o camera incorporata de 1.3 megapixeli si este testat pentru a rezista la caderi pe asfalt de la 1.8 metri.


Unul din cele mai recomandate. Motorola Symbol DS9208 este un scaner de coduri de bare care ofera toate functionalitatile necesare unei firme pentru a creste productivitatea angajatilor. Ofera viteza pentru o scanare rapida, la o singura trecere a produsului prin fata aparatului, ofera flexibilitate indiferent de modul de utilizare (manuala sau hands free). Este un aparat recomandat in productie, logistica, utilitati si energie dar si in transporturi. Poate citi atat coduri 1D cat si coduri 2D.

Acesta este pagina lor de facebook pentru mai multe detalii https://www.facebook.com/www.IDMag.ro/

Un comentariu:

  1. Intradevar, cititoarele de coduri sunt folosite mai nou in aproape orice domeniu...

    RăspundețiȘtergere