vineri

Usi de interior de la Usi-bune.ro

Atunci cand construim sau renovam, prioritare sunt piesele de mobilier, gresia, faianta, culoare pentru pereti sau pentru parchet si usile interior sunt cel mai adesea neglijate. Mare pacat insa. Cele mai frumoase modele usi interior au insa un rol atat estetic cat si practic sau functional.

Usile de interior, cele mai utile si celemai estetice. Usile interior nu ti se par indispensabile? Ei bine, nu e chiar asa.
-          usile interior sunt cele care delimiteaza spatiul, mai ales cel dintre camere. In acest fel, universul casei este foarte bine pastrat in spatele usii inchise.
-          usile interior vin cu o valoare adaugata atunci cand vine vorba despre izolare. Mai ales pentru incaperile care nu au aceeasi temperatura.
-          usile interior iti permit sa profiti din plin de o incapere mai calma, deoarece aceasta poate limita difuzarea sunetelor dintr-o camera in alta.
-          in fine, usile interior sunt elementul determinant atunci cand vine vorba despre estetismul casei. Poti alege o multime de forme, de culori, de stiluri, de materiale....

Usile interior cu un design mai contemporan sunt cele care imbina de minune eleganta lemnului cu modernitatea detaliilor si a finisajelor atipice si foarte moderne. Sunt cele care iti vor pune decorul casei cel mai bine in valoare.

Usile interior din lemn sunt cele mai populare si cea mai buna alegere, cu siguranta. O usa interioara din lemn are numeroase calitati. Este calduroasa, personalizabila si ofera cele mai bune performante atunci cand vine vorba despre izolare.

Furnirul natural din stejar, mahon, nuc sau wenge este un material foarte apreciat atat de catre cei care iubesc designul contemporan cat si designul clasic sau mai traditional. Vine cu o veritabila valoare adaugata atunci cand vine vorba despre designul casei tale.

Fiecare incapere cu modelul sau de usa de interior. Baia sau dormitorul au nevoie de usi pline pentru a se pastra intimitatea de care ocupantii sai au nevoie.  Dar atunci cand vine vorba despre alegerea usilor pentru bucatarie, sufragerie sau debara, alegerile sunt mult mai variate. Poti miza in acest caz si pe usile cu sticla care lasa lumina sa intre.


Deci usile interior nu sunt doar simple elemente de decor. Sunt cele care afirma gusturile tale si care dau un sens incaperilor casei tale. Clasice, din materiale precum lemnul stratificat sau lemnul masiv sau cu un design mai contemporan, usile interior sunt un obiect de decor aparte. Cu siguranta ca ai o multime de optiuni pentru a face cea mai buna alegere. 

Un comentariu:

  1. If some one desires expert view on the topic of blogging after that i recommend him/her to go to see this web site, Keep up the nice work. capitalone.com

    RăspundețiȘtergere