sâmbătă

Electrocasnice mari de la Biasicom

Electrocasnice mari

Bucataria este una din principalele incaperi din locuinta noastra, incapere in care ne petrecem o mare parte din timp fie sa ne pregatim cafeaua dimineata, fie sa gatim, fie sa mancam. Cu alte cuvinte, o bucatarie trebuie sa fie pregatita sa faca fata uzului frecvent si sa fie dotata cu aparatura de ultima generatie care sa ne usureze viata.

O bucatarie echipata in mod corespunzator, cu accesorii de bucatarie bine gandite, ne simplifica viata si treburile gospodaresti. Pentru ne usura existenta trebuie sa alegem echipamente functionale si eficiente. Elemente precum frigiderul, cuptorul cu microunde sau plita trebuie sa fie strategic amplasate.

Aparatele elecrocasnice reprezinta calul de lupta dintr-o bucatarie. Alegerea lor trebuie sa constituie o experienta bogata care sa raspunda in totalitate stilului nostru de viata dar si esteticii locuintei noastre. Electrocasnicele mari reprezinta o investitie importanta, o investitie pe termen lung care transforma o bucatarie simpla intr-o bucatarie echipata.

Frigiderul este nu doar responsabil de protejarea alimentelor perisabile ci si unul din acele rare aparate electrocasnice care functioneaza 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Prin urmare, este un aparat electrocasnic ce trebuie ales cu grija, nu trebuie sa consume prea multa electricitate. Pentru a face cea mai buna alegere trebuie sa raspunzi la o intrebare simpla: daca tu si familia veti gati si veti manca zilnic acasa sau doar de doua-trei ori pe saptamana. Daca familia ta este numeroasa atunci trebuie sa optezi pentru un frigider mai mare, dotat cu un sistem de organizare precum Store More. Alb, negru sau inox, culoarea este mai putin importanta. Avand o familie numeroasa, am nevoie de un frigider pe masura, care sa sustina cantitatea de alimente pe care o cumparam si o consumam. Navigand pe siteul biasicom.ro, am gasit mai multe varianta de frigidere, insa am optat intr-un final pentru Frigiderul Zanussi ZRA33103WA care are o capacitate de 314 litri, clasa A+, culoarea fiind mai putin importanta.

In ceea ce priveste alegerea aragazului sau plitei, gandeste-te cum il vei utiliza si alege-l in functie de urmatorul criteriu: esti novice sau experimentat in ale gatitului? Majoritatea persoanelor care nu stiu sa gateasca foarte bine prefera sa aleaga o plita electrica care degaja o caldura lenta. Riscul de a arde mancarea sau chiar bucataria in cel mai rau caz este mai scazut. Eu ma aflu undeva pe la mijloc in aceasta categorie de persoane, insa cea mai buna solutie pentru mine a fost Aragazul Hansa FCGX520209, pe gaz, cu 4 arzatoare.

Persoanele cu experienta in gatit pot alege un model pe inductie care ofera posibilitatea gatitului in cele mai bune conditii.

Daca ar fi sa alegem un aparat de bucatarie adesea neglijat sau uitat acela ar fi hota chiar daca aceasta este deosebit de utila in special daca ai obiceiul sa gatesti prajeli. Hota este cea care asigura o mai buna ventilare a bucatariei si a casei in timpul procesului de gatit. Exista actualmente o gama variata de hote pe piata, adapatate nevoilor si cerintelor tale. In general, cand ne gandim sa cumparam un aragaz, aceasta ar trebui sa vina la pachet cu o hota care sa ne scape de aburi si mirosurile dupa gatit. De aceasta data am optat pentru Hota semineu Electrolux EFC60151X cu un singur motor si o putere de absorbtie de 430 mc/h.

Masina de spalat vase. La fel ca in cazul frigiderului, masina de spalat vase va fi aleasa in functie de stilul tau de viata. Pentru o familie mai mica, un cuplu sau pentru persoanele celibatare o masina de spalat vase cu o capacitate mai mica de incarcare este ideala.


In ceea ce priveste stilul aparatelor electrocasnice, aparatele de culoare alba sunt in general favoritele urmate indeaproape de aparatele de culoare neagra. Otelul inoxidabil, cu look-ul sau profesionist cotinua sa fie popular in randul consumatorilor, indiferent de stilul in care este amenajata bucataria deoarece se adapteaza oricarui stil si decor. 

Pentru preluare de comenzi voi posta mai jos datele de contact:
Telefon: 0731.800.226 (tarif normal), E-mail: online@biasicom.ro
Orar: 09:00 - 18.00 (Luni-Vineri), 10:00-13:00 (Sâmbăta)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu