sâmbătă

Multifleet monitorizare gps


Avantajele monitorizarii autoturismelor prin GPS

In cadrul activitatii lor, numeroase sunt firmele si companiile care se folosesc de autovehicule. Aceste autovehicule pot fi folosite pentru transportul de marfa sau de persoane si necesita o gestiune a flotei optimizate pentru a permite companiei respective sa fie mai eficienta si mai performanta.

Din ce in ce mai folosita, monitorizarea autoturismelor prin GPS este o solutie ce permite conferirea unor raspunsuri eficiente in ceea ce priveste gestiunea flotei profesionale.

Monitorizarea unei masini este un procedeu ce consta in posibilitaea de a localiza si de a monitoriza un vehicul de la distanta. Vehiculele unei firme (camioane, dubite, utilaje de santier, masini mici sau microbuze) sunt echipate cu un dispozitiv de localizare si monitorizare prin GPS care permite urmarirea lor in timp real.

Care sunt avantajele oferite de monitorizarea autoturismelor?
Monitorizarea si urmarirea unei masini a devenit actualmente un veritabil atu pentru o companie in cadrul gestionarii flotei de masini. Monitorizarea autoturismelor prin GPS permite :
-          optimizarea timpului de transport si reducerea consumlui de carburant. Cu alte cuvinte, monitorizarea autoturismelor prin GPS are un impact important asupra planului financiar al companiei respective ;
-          sporirea eficientei si performantelor companiei respective ;
-          facilitarea gestiunii centralizate a flotei de masini ;
-          valorizarea imaginii de marca a companiei sporindu-i acesteia eficienta ;
-          contorizarea numarului de kilometri efectuati in interes personal ;
-          stabilirea unor trasee mai eficiente, a rutelor optime ;
-          posibilitatea de a verifica alimentarile efectuate si exactitatea datelor, daca acestea sunt sau nu in concordanta cu bonurile fiscale din benzinarie ;

Principalul avantaj al monitorizarii autoturismelor ramane reducerea consumului de carburant. Urmarirea permite controlarea obiceiurilor de condus ale soferilor companiei. Directorul companiei respective va putea astfel determina daca soferii sai risipesc carburantul optand pentru rute mai lungi si inutile sau daca merg cu o viteza redusa sau daca lasa motorul pornit cand vehiculul stationeaza. Sau chiar din contra, daca fac excese de viteza.

Spre exemplu, un motor lasat pornit in stationare va consuma intre 0,1-0,4 litri carburant intr-un interval de aproximativ 10 minute, intervalul variind desigur in functie de caracteristicile fiecarui vehicul in parte. Cu ajutorul monitorizarii autoturismelor companiile vor avea cheltuieli mai reduse iar riscurile asumate vor fi mult mai mici.

Monitorizarea autoturismelor prin GPS permite o planificare mai eficienta a sarcinilor soferilor si a traseelor efectuate de acestia. Cu un singur click, se poate vizualiza traseul fiecaruia sofer in parte. Soferul poate fi informat printr-un simplu SMS de cea mai mica schimbare intervenita in misiunea sa sau de cea mai mica deviere a traseului.


In ceea ce priveste monitorizarea autoturismelor prin GPS, Multifleet reprezinta o solutie completa care ofera inclusiv monitorizare web dar si alerte in timp real in momentul in care se efectueaza o livrare la un client, cand s-a facut alimentarea cu carburant sau cand un vehicul a iesit, dintr-un motiv sau altul, din perimetrul stabilit.


Pentru mai multe detalii, explicatii sau cotatii de pret puteti face o vizita la sediul Multifleet din Bucuresti(Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr.17 Et.4, Sector 1 Bucuresti, 013682) sau ii puteti contacta prin telefon la numerele +40 317 102 085; +40 317 102 087, ori Email: suport@auto3p.com.ro, Web: www.auto3p.com.ro.


Un comentariu: