marți

Apartamente Sebes de la Atmosphere

Apartamente Sebes

Cu totii stim cat este de dificila decizia de a ne muta intr-o locuinta noua sau chiar intr-un oras nou. Asta deoarece intre o persoana si locuinta sa se creeaza o legatura destul de stransa, intr-o locuinta vom avea o multime de amintiri frumoase, stranse de-a lungul vremii si ne va fi destul de greu sa o parasim. Insa, o locuinta noua, compartimentata pe placul si pe gustul nostru reprezinta un vis concretizat pentru toti cei care isi doresc sa devina proprietari de locuinta, pentru tineri in special.

Un apartament sau o casa este una din cele mai importante investitii pe care le putem face de-a lungul vietii, motiv pentru care decizia este una importanta. Locuintele noi, in cadrul unui ansamblu rezidential, recent construit sunt cele mai cautate in ziua de azi dat fiind faptul ca vin la pachet cu o multime de avantaje pe care nu avem cum sa le trecem cu vederea. Atmosphere Residence este un astfel de ansamblu rezidential ce a prins contur in urma cu putin timp, un ansamlu ce le ofera viitorilor sai propretari toate facilitatile necesare pentru a avea un stil de viata la cele mai inalte standarde. Iata de ce ar trebui sa alegi acest ansamblu rezidential situat in Sebes, un orasel fermecator de altfel.

Ansamblul dispune de o localizare excelenta. Principalul motiv pentru care nu ar trebui sa mai stai pe ganduri in momentul in care ai in vedere achizitionarea unui apartament in cadrul Atmosphere Residence este faptul ca  este localizat intr-o zona superba, departe de forfota urbana si de agitatia specifica orasului. Apartamentele sunt situate la aproximativ un kilometru distanta de centrul orasului Sebes astfel incat proprietarii au acces la toate facilitatile, la banci, farmacii, scoli sau magazine.

Apartamentele sunt construite la standarde calitatative. Toate apartamentele din cadrul ansamblului sunt construite la cele mai inalte standarde calitative, locuintele sunt izolate fonic si termic si compartimentate intr-un mod inteligent.

Locuintele sunt spatioase si iluminate in mod inteligent. Apartamentele din cadrul ansamblului rezidential sunt mult mai spatioase si mai luminoase decat un apartament conventional. Sunt amplasate astfel incat propretarul sa beneficieze de cat mai multa lumina naturala.

Apartamente de doua si de trei camere. Inca de la prima vizita nu ai cum sa nu observi atmosfera placuta din orice apartament cu 2 camere pus la dispozitia clientilor. Mai multe tipuri de apartamente diferite in ceea ce priveste compartimentarea si pozitionarea te asteapta, cu dotari ultra moderne care iti vor permite sa alegi un design interior asa cum ai vazut doar in reviste.

Suprafetele utile sunt intre mp, iar in fiecare apartament cu 2 camere in parte vei gasi cate o baie complet utilata.

Casa spatioasa la care ai visat mereu poate fi un apartament cu 3 camere. Casa la care ai visat mereu sa locuiesti impreuna cu famlia ta poate fi intr-un apartament cu 3 camere complet finisat, intr-un ansamblu rezidential nou si modern, Atmosphere Residence.
Toate apartamentele cu 3 camere dispun de 2 bai spatioase si complet utilate. Cei aproximativ 82 mp utili sunt compartimentati intr-un mod inteligent, iar camerele pot fi amenajate asa cum iti doresti. Vino sa descoperi finisajele de cea mai buna calitate ale unui apartament luminos, cu dotari ultramoderne care sigur va fi pe placul tau.


Ii puteti contacta pe baietii de la Atmosphere, fie la numerele de telefon afisate pe site : 0751061359 sau 0749936607, fie pe site, cu ajutorul unui formular din sectiunea dedicata potentialior clienti. Programul lor se desfasoara intre orele 08:00 - 16:00, de luni pana vineri. De asemenea, ii puteti contacta pe pagina lor oficiala de facebook, aici. Va astept acolo sa vedeti pe viu camerele !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu