miercuri

Banda LED de la led-box.ro


Banda Led si avantajele sale


Extrem de folosita in bucatariile contemporane, banda LED, Light Emitting Diode, prezinta numeroase avntaje si putine inconveniente. Este practica si compacta, nu contine mercur sau ultra-violete, consuma mai putin decat iluminatul clasic si are o durata de viata de 20 de ori mai mare. Rezista la vibratii, la socuri, la frig si la caldura.

Adesea, pentru iluminarea scarilor din casa folosim o aplica de mici dimensiuni. Insa acum putem profita de utilitatea benzilor LED pentru a ilumina scarile interioare deoarece noaptea lumina nu este atat de puternica si nu deranjeaza vederea. Spre exemplu, putem folosi pentru iluminarea scarilor interioare o banda LED 5050 Alb Rece IP 65. Ofera flexibilitate si un consum redus de energie.

In ceea ce priveste iluminatul bucatariei tot banda LED este considerata cea mai utila, avantajoasa si mai practica varianta. Se poate fixa o banda LED de tipul benzii LED 5630 Alb Rece IP20 sub rafturile din bucatarie sau deasupra acestora, pe blatul bucatariei pentru un iluminat de mai mare efect. Persoanele care dispun de un spatiu mai generos in bucatarie pot apela la varianta kit-ului de banda led a carei asamblare este mai usoara.

Care este utilitatea benzilor LED ?

Un consum de energie redus. Concret, LED, Light Emitting Diode, este un compus electronic care transforma electricitatea in lumina. Este vorba despre un element care lasa curentul sa treaca intr-o singura directie. Avantajele benzii Led sunt numeroase: durata de viata mai mare, flexibilitate si un consum redus de energie. O banda LED va consuma cu pana la 90% mai putina energie decat un bec clasic.

O durata de viata cuprinsa intre 40 000 -50 000 de ore. Un al doilea avantaj al benzilor LED este dat de durata lor de viata, superioara iluminatului clasic, 40 000 -50 000 de ore.

Mai performante decat concurentii sai. Benzile LED nu se incalzeasc atat de tare ca becurile halogen si nu contin mercur, nefast pentru sanatatea noastra si pentru mediul inconjurator. Nu sunt sensibile la socuri, nu se incalzesc atat de tare si functioneaza mai bine la temperaturi scazute, afara in special dar si in interior.

O multitudine de culori si lungimi. Un alt avantaj al benzilor LED este dat de multitudinea de culori si lungimi disponibile pe piata, in functie de nevoile fiecaruia in parte. Instalatiile sunt deosebit de rezistente, potrivite oricarui buzunar.

Estetica. Benzile LED prezinta avantajul de a fi estetice, realizeaza un decor ideal, in special in pragul sarbatorilor de iarna. Indiferent de zona in care sunt montate, aceasta pare mai voluminoasa si mai frumoasa. Acest tip de benzi se pot monta pe absolut orice tip de suprafata.

Gratie benzilor LED facturile la electricitate sunt reduse, cu pana la 10 ori. Au dimensiuni reduse ceea ce inseamna ca pot fi folosite in numeroase situatii si locuri.

Datorita faptului ca ofera o lumina intensa si viu colorata benzile led decorative sunt atat de populare,  cautate si apreciate de catre toti oamenii din lumea intreaga care le folosesc pentru a-si impodobi casele, vilele, cabanele sau pensiunile in prag de iarna si nu numai.

Eu spre exemplu mi-am instalat benzi led de-a lungul bibliotecii si patului, asa imi pot alege oricand o carte si sa o citesc fara probleme datorita luminii albe alese de mine. Daca aveti nevoie de informatii de la baietii de la led box, ii puteti contacta cu orice fel de intrebari aveti nevoie la numarul de telefon : 0756396763, fie prin intermediul emailului : contact@ledia.ro. Ei isi au sediul in Sibiu, Calea Turnisorului 128. Ce imi place este ca programul este unul ce dureaza pana la ora 19 in timpul saptamanii, chiar si in weekend se lucreaza, de la 10:00 la 14:00.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu