luni

Firma de curierat X Curier

Firma de curierat XCurier

Din ce in ce mai preocupat de forma mea fizica dar si de starea de sanatate am decis sa imi achizitionez o bratara fitness. Stiti despre ce vorbesc, nu? Un gadget revolutionar care se ataseaza la incheietura mainii si care monitorizeaza activitatea fizica afisand numarul de pasi efectuati, aloriile arse, calitatea somnului sau ritmul cardiac. Zis si facut, caut online cele mai bune modele si cateva review-uri. Am reusit sa imi gasesc intr-un final modelul dorit si dau comanda pe siteul lor. Am ales ca modalitate de livrare curierul rapid. Deoarece am obiceiul sa comand lucruri de 2-3 ori pe luna imi este mai comod sa leg curierul. Buun, am primit mailul de confirmare al comezii si astept cu nerabdare coletul.


Ma suna a doua zi curierul sa ma informeze ca urmeaza sa imi livreze coletul. Iesind sa preiau coletul ma intampina un angajat cu zambetul pe buze care la final imi ureaza o zi frumoasa. Ma uit mai bine la masina si vad X Curier. Mmm, nu prea am avut de-a face cu aceasta firma de curierat. Curios si impresionat de serviciile rapide si prompte precum si de amabilitatea curierului intru online sa citesc una alta despre ei. Mai ales ca mai am obiceiul sa vand si eu una alta si mai trimit in tara prin curier.

Tot citind despre serviciile oferite vad ca livreaza si in zilele de sambata. Un lucru bun dupa parrea mea deoarece putine sunt firmele de curierat care lucreaza sambata cand sunt si eu acasa. Nu de putine ori am fost sunat de curier ca e in fata usii si eu eram la munca...in plus firma ofera serviciul de urmarire al coletelor prcum si colete si plicuri livrate usa in usa. In plus, ai garantia ca produsele comandate sunt livrate in 24 de ore, ceea ce nu prea se intampla la restul. De obicei aud fraza "Livrare in 24 ore direct la tine acasa" si dupa ce comand un produs, ajunge dupa minim 2-3 zile cu indulgenta. Si asta fara sa anunte macar printr-un mesaj ora, ci te suna exact cand e in apropiere si precizeaza sa cobori. Total aiurea.

Stiti ce am observat si cu siguranta sunteti de acord cu mine, cu aceste firme mai putin cunoscute, niciodata nu am avut probleme: am primit mereu produsele la timp, exact cand a fost programata livrarea, in cele mai bune conditii. Am citit si pe diverse site, iar multe persoane se plang de faptul ca produsele lor nu sunt ingrijite cum ar trebui, cele fragile nu sunt separate de restul, ceva inadmisibil care se intampla chiar la firmele cu prestanta, sa zicem. Iar preturile nu difera, chiar din contra, de cele mai multe ori sunt chiar mai mici pentru ca sunt mai putin cunoscute si nu stiu de ce, oamenii nu au incredere in loc sa incerce ceva nou. Adevarul este ca majoritatea magazinelor lucreaza doar cu firme de curierat foarte cunoscute, insa daca le-ar acorda o sansa si celoralalte, ar avea doar de castigat si toata lumea ar fi multumita.

Daca esti si tu ca si mine, comanzi destul de des produse online, iti recomand cu incredere sa apelezi la serviicile acestui curier rapid. Cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta. Nu stii de ce ar trebui sa apelezi la serviciile Xcurier?


Deoarece, dupa cum spuneam putin mai sus, Xcurier livreaza colete si in zilele de sambata si pune la dispozitia clientilor sai un serviciu de urmarire al coletelor.  Nu este un lucru nou dar este de apreciat. In plus, ceea ce mi-a placut mie cel mai mult la ei, XCurier le ofera clientilor posibilitatea de colectare dupa ora 17:00. Multi lucram pana pe la orele 16. Timpul de tranzitare in cazul localitatilor situate in afara ariei de acoperire este de 24 de ore.

Va ofer datele de contact pentru cei care sunt interesati de serviciile lor. Eu o sa comand mereu de aici, o sa incep chiar de azi.

Voi ce curier folositi ? Cum vi se pare ideea de noutate in ceea ce priveste firmele de curierat ? Merita o sansa ?

BUCURESTI
B-dul Timisoara Nr. 92, Sect.6
Tel: 0786-860056 Tel: 0786-860058

CLUJ-NAPOCA
Calea Baciului Nr. 87, Jud Cluj
Tel: 0786-860066 Tel: 0786-860068

Email:
office@xcurier.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu