vineri

Garduri de beton de la petrifalean.ro

Garduri beton

Constructia unei case, de la fundatie pana le etaj, reprezinta unul din cele mai importante proiecte pe care le poate avea o persoana in viata sa.

Iar sa alegi un gard pentru casa este un lucru la fel de important ca alegerea terenului sau ca siguranta casei tale. Dar este o alegere destul de delicata, din cauza faptului ca ai de ales dintr-o multitudine de modele. Alegerile sunt deci numeroase, fie cu avantajele si dezavantajele sale.


Unii nu aleg garduri de beton pentru ca au impresia ca nu sunt deloc estetice. Unii au impresia ca gardurile din beton sunt prea grele sau impozante. Dar gardurile din beton sunt cele care imbina de minune robustetea unui material cu cea mai buna protectie contra privirilor indiscrete si a intruziunilor de tot felul. Sa nu mai vorbim despre faptul ca daca vrei alege garduri beton te vei bucura de cea mai solida baza pentru plantele cataratoare, care pe termen lung, pot crea cea mai minunata fatada vegetala. In plus, sunt cea mai buna  alternativa la gardurile de lemn care uneri se pot deteriora destul de repede.

-          este durabil, rezistent, rigid, dar si dinamic in acelasi timp.
-          poti alege dintr-o varietate de modele – de la cele care imita palisadele de lemn si pana la cele care imita piatra, de exemplu.
-          numeroasele modele sunt cele care favorizeaza integrarea in peisaj sau proprietate.
-          betonul se potriveste de minune si cu alte tipuri de materiale deci se va putea obtine cu ajutorul lor combinatii arhitecturale de cea mai mare eleganta.
-          avantajul major al gardurilor din beton este urmatorul- pot lua mai multe forme si culori.
-          gardurile de beton sunt foarte rezistente in fata intemperiilor iar durata lor de viata este una foarte mare.
-          iar ultimul avantaj care ar trebui sa te convinga este urmatorul- gardurile din beton sunt cele care imbina de minune preturile fara concurenta cu durabilitatea produselor. Costul global este cu alte cuvinte, unul mai mult decat convingator. In plus, intretinerea este una extrem de usoara.

Deci nu ar trebui sa pornim de la premiza ca modelele de garduri beton usnt doar gri, doar triste, terne sau urate. Nu sunt doar blocuri de beton fara suflet, ci garduri foarte sofisticate sau rafinate mai ales atunci cand stii cum sa jonglezi cu formele si cu stilurile. Sunt cele mai solide, Da, dar au si virtuti estetice fara pereche.

O alegere excelenta atunci cand vrei sa imbini de minune soliditatea unui gard si designul. Realizate si montate de catre profesionisti gardurile de beton inseamna garantia durabilitatii, a rezistentei si esteticii in acelasi timp.

De ce sa  nu alegi deci gardurile din beton, un material foarte solid, dar care a avut foarte multa vreme cea mai negativa imagine, dar care ramane insa un material plin de resurse? Reuneste o multime de calitati si este cel mai savant amestec intre soliditate, estetism si confort. O multime de atuuri « beton » care te vor convinge cu siguranta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu