duminică

Solutii software de la IDmag

Usureaza-ti procesul de inventariere

Persoanele care detin un magazin, oricat de mic ar fi acesta stiu deja cat este de importanta inventarierea, atat pentru bunul mers al afacerii cat si din punct de vedere legal. Absolut toate produsele achizitionate trebuie sa intre in gestiune. Periodic, inventarul este necesar pentru a vedea daca produsele de la depozit si de la raft corespund cu produsele care au intrat initial in gestiune. Inventarul reprezinta cea mai buna modalitate de a se vedea eventualele lipsuri si de a se lua masurile ce se impun si am sa va ofer cele mai bune solutii software pe care le-am gasit.


Persoanele cu o anumita vechime in acest domeniu stiu cat era de greu pe vremuri cu inventarul, produsele fiind numarate in mod manual si notate mai apoi pe foi, mai apoi aceste date fiind comparate cu datele existente in documentele contabile. Un proces greu si obositor care dureaza mult timp. O singura greseala minora ducea la reluarea procesului. Insa, gratie tehnologiei am reusit sa scapam de acest proces anevoios.

Gratie unor scanere sunt introduse toate produsele care intra in gestiune rapid, in cel mai scurt timp. Tot gratie scanerelor sunt scazute in momentul in care sunt vandute. Astfel se evita greselile. Si asta nu este totul, gratie tehnoligiei exista softuri special create pentru inventarierea produselor pentru ca proprietarii de magazine si angajatii acestora sa nu isi mai faca griji la acest capitol.

Daca te intrebi despre ce soft vorbesc iti spun chiar acum, despre SmartId.Inventory Starter, o solutie cat se poate de ingenioasa de inventariere a stocurilor. Acest soft este disponibil pe ID.mag.ro iar raportul calitate/pret este unul excelent. Un astfel de soft este ideal, indiferent daca detii o afacere mica sau una mai mare.

In cazul in care alegi sa optezi pentru acest soft vei beneficia de o multime de avantaje. Unul din principalele avantaje este ca vei reusi sa inlaturi complet procesele manuale si vei castiga timp pretios. Intregul proces de inventariere a produselor este realizat exclusiv cu ajutorul aplicatiei si a unui cititor de coduri de bare. In plus, putem afirma fara sa gresim ca acest soft ne ajuta sa economisim bani. Spre deosebire de metodele clasice de inventariere, SmartId.Inventory Starter este un soft ce poate fi folosit de orice tip de afacere, mare sau mica, din orice domeniu si le promite utilizatorilor o eficienta de neeglalat. Datorita faptului ca procesul de inventariere este realizat cu ajutorul unui cititor de coduri de bare, avem posibilitatea inventarierii direct de la raft, nu mai trebuie sa mutam marfa dintr-un capat in altul al depozitului.

La final, aplicatia creeaza un fisier de tip CSV in interiorul caruia se vor regasi toate detaliile necesare inventarierii, astfel se va reduce semnificativ timpul efectiv de realizare a inventarieii, insa simultan se vor reduce si o multime de costuri care in general sunt aproape inevitabile asta daca luam in calcul ca metodele de inventariere clasice necesita un personal mai numeros.Prin urmare, in cazul in care ai nevoie de un soft care sa iti usureze munca de inventariere  si pentru a procesa informatiile colectate apeleaza la tehnologie si iti vei usura enorm munca. Am cunostiinte care folosesc si au folosit o astfel de solutie pentru afacerea lor si pot spune ca sunt multumiti pe deplin de alegerea facuta. De asemenea, puteti completa un formular pentru cererea unei oferte de software si va contacteaza ei.

Ii puteti contacta pe baietii de la IDmag de luni pana vineri intre orele 9 - 18, pe mail la comenzi@idmag.ro sau la telefon :
+4 0732 673 579
+4 0732 673 574
+4 0725 265 396

+4 037 278 6558
+4 037 278 6559

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu