sâmbătă

Gazduire web de la MxHost.ro

Gazduire

Atunci cand alegi o Gazduire Web pentru site-ul tau, trebuie sa mizezi pe cele mai bune oferte, care sa ofere servicii de cea mai inalta calitate, unde totul este inclus. Cele mai bune servicii de gazduire Web trebuie sa asigure pachete cu o performanta superioara si cea mai avansata tehnologie, dar si un raport calitate – pret excelent. Cum te poti asigura insa ca ai facut chiar cea mai buna alegere?

Care sunt elementele de care trebuie deci sa tii cont?

Disponibilitatea serverelor. Un site web poate alterna intre momente de « downtime » si « uptime ». Cele de uptime trebuie bineinteles sa domine pentru ca site-ul sa fie disponibil cat mai mult cu putinta. Daca site-ul tau este mereu « cazut », utilizatorii se vor satura pana la urma. Sa nu mai vorbim despre optimizarea SEO, un lucru foarte important mai ales atunci cand site-ul tau este cautat pe motoarele de cautare.
Fiabilitatea si rapiditatea accesarii site-ului. Daca Gazduirea Web este fiabila si rapida, in acest caz, poti sa fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere.

Suportul tehnic. Suportul tehnic trebuie sa functioneze 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Nu accepta serviciile de Gazduire Web care nu au personal care sa lucreze in week-end sau de sarbatori. Vei fi suprins sa vezi ca lucrurile nu functioneza asa cum trebuie chiar in cele mai incomode situatii.

In plus, trebuie sa beneficiezi de o interfata simpla si intuitiva, cu un design ergonomic, care sa faciliteze administrarea site-ului si contului tau. De asemenea, nu ar trebui sa ii lipseasca functionalitatile. Puterea procesului este la fel de importanta. Continuturile unui site au nevoie de un procesor puternic pentru a fi afisate cat mai repede. Site-urile sunt din ce in ce mai complexe. Asta inseamna ca daca ai un site mai bogat si daca acesta are un trafic mai important, procesorul este un lucru major pentru site-ul tau.

Reputatia unui hosting este un alt element primordial de care trebuie sa tii cont. Inainte de a alege deci un hosting, verifica-i reputatia si fiabilitatea.

Trebuie sa tii cont si de timpul de incarcare al unui site. De obicei, internautii detesta site-urile care se incarca foarte greu. Trebuie sa ai grija deci ca site-ul/codul sau nu fie prea greu sau prea incarcat. Mai poti verifica si aplicatiile disponibile si care sunt programele standard pe care le propune.

Mai asigura-te de faptul ca iti vei putea pune la zi site-ul cu ajutorul unei interfate de configurare intuitive, pentru a nu trebui sa apelezi la hosting de fiecare data. Prestatiile hostingului pot sa evolueze si sa se dezvolte in acelasi timp cu site-ul tau de Internet.

Cu alte cuvinte, o super Gazduire Web se poate rezuma la:
-          viteza.
-          siguranta.
-          suport tehnic.


Nu uita ca hostingul este un detaliu de logistica foarte important, poate cel mai important si ca merita sa ii acorzi cel mai mare interes. Deci alegerea sa este o etapa cruciala. Si ca serviciile de hosting nu mai sunt simple furnizoare de spatiu de gazduire, ci reprezinta mult mai mult. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu