luni

Hosting de la TLH.ro

Hosting- gazduire Web

Fiecare proiect de creare si de punere pe picioare a unui site Web, trebuie sa treaca printr-o etapa obligatorie, cea a alegerii gazduirii Web si deci a unui tip de server. Si chiar daca acest lucru nu se rezolva in majoritatea cazurilor decat cam la final, acesta este un element esential pentru viitorul unui site. Nu uita ca un site depinde atat de calitatea produsului final cat si de infrastructura gandita pentru el.

Dar intr-un domeniu sau sector care evolueaza in mod constant iti vine greu sa alegi asa cum trebuie hostingul pentru site-ul tau? Cum alegi deci cea mai buna gazduire Web pentru site-ul tau ? Care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont in alegerile pe care le faci?

Cu siguranta ca iti doresti cele mai bune servicii atunci cand vine vorba despre rapiditate, dar si despre siguranta vis-a-vis de hacking. Viteza de scriere, compresia fisierelor sau executarea sarcinilor fac parte din criteriile de care trebuie sa tii cont. Dar nu numai.

Defineste-ti nevoile si asteptarile. Dar nu doar cele actuale ci si cele pentru viitor. Iti vei crea un simplu blog sau site sau un site de e-commerce? Care va fi traficul? Ai nevoie de un program pentru plata online?

Suportul tehnic si disponibilitatea sa. Alege o gazduire web care sa fie disponibilla 7 zile din 7, 24 de ore din 24. pe mail, telefon, chat sau chiar si pe retelele sociale. Astfel vei afla un raspuns sau solutii la toate problemele tale si vei rezolva repede totul.

Dar ai nevoie si de un hosting cu cele mai puternice servere si cu conexiuni stabile la retea. In plus, trebuie sa tii cont si de reputatia unui hosting. Trebuie sa te informezi daca iti ofera informatii atunci cand trebuie sau daca poti urmari serverele in timp real.

Capacitatea de optimizare a unui site web este la fel de importanta. Specializarea sa la fel.

Suspendarea contului. Hostingul pe care l-ai ales poate sa decida sa iti suspende contul in cazul in care incalci anumite reguli. Citeste deci bine regulamentul inainte de a alege ceva.

Alte puncte prioritare pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand alegi un hosting
-          numarul de vizitatori pe zi.
-          confidentialitatea datelor.
-          perioadele cu un trafic mai intens pe an sau pe luna.
-          nevoia de suport tehnic.
-          bugetul lunar alocat.
-          mai trebuie sa tii cont si de optiunile suplimentare pe care ti le poate asigura.

Pentru a intelege mai bine in final, iata o mica analogie pentru a intelege importanta Gazduirii Web. Imagineaza-ti ca site-ul tau este o masina. Ai nevoie deci in ceea ce –l priveste de rapiditate, de confort, de originalitate, de siguranta si de mai multe facilitati sau optiuni. Iar drumul este hostingul pe care il alegi. Fie alegi un drum de tara, fie alegi o autostrada cu sase cai... iata care sunt factorii de care trebuie sa tii cont. Trebuie sa incerci sa gasesti cel mai bun compromis pentru a –ti satisface nevoile si dorintele.

In acest domeniu conteaza foarte mult experienta persoanelor cu care vreti sa colaborati, sa nu va lasati site-ul pe mana oricui.Baietii de la tlh au experienta in ceea ce priveste bazele MySQL, CPanel samd. Toata aceasta experienta e pusa la indemana posibilului potentialului client prin intermediul serviciilor de hosting.

Pentru mai multe detalii, ii puteti contacta accesand pagina speciala pentru public, de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 18:00 la numarul de telefon 0212074711 sau direct cu ajutorul unui formular creat special pentru diferite intrebari. Am apelat la ei acum 1 an si sunt pe deplin multumit, seriozitate si promptitudine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu