miercuri

Agentie recrutare cluj integrahr.ro

Agentie de recrutare

Recrutarea este un lucru foarte important, care nu se improvizeaza. Sa recrutezi noi angajati inseamna mai mult decat sa pui un simplu anunt sau sa treci in revista CV-urile primite. Acest lucru necesita timp iar timpul inseamna banii pentru unii angajatori.

Aici intra in scena agentiile de recrutare. Stiai ca in zilele noastre o angajare din cinci se face cu ajutorul unei agentii de recrutare? O agentie de recrutare are drept obiectiv important – sa te insoteasca de-a lungul intregului proces de recrutare. Dar mai vine cu o multime de avantaje pentru tine, nobile si notabile.

Te ajuta sa castigi mai mult timp. Daca vei lasa o agentie sa se ocupe de recrutarea pentru angajatii tai, vei castiga mai mult timp. Pe langa faptul ca ti se asigura servicii de cea mai inalta calitate si alegerea celor mai buni candidati datorita unei expertize si a unei indemanari sau abilitati fara pereche.

Reducerea costurilor. O agentie de recrutare te va ajuta in primul rand sa reduci costurile legate de procesul de recrutare.


Apeland la o agentie de recrutare, te asiguri ca vei beneficia de servicii de cea mai buna calitate. Este vorba despre o investitie pe termen lung pentru intreprinderi. Vei avea la dispozitia ta o echipa de profesionisti, cu cele mai inalte competente, cu calitati recunoscute si cu o solida experienta in domeniu. Dispun deci de toate resursele necesare sau de mijloacele pentru a evalua cel mai bine sau asa cum trebuie candidatilor. De asemenea, procesul de recrutare va deveni cu ajutorul lor mai rapid.

O agentie de recrutare te ajuta sa fii mult mai eficient. O agentie de recrutare garanteaza cele mai eficiente rezultate. Nu va mai trebui sa te ocupi tu singur de anunturi, de intrebarile pe care trebuie sa le adresezi candidatilor, de telefoanele de refuz sau de verificarea elementelor din CV. Cu alte cuvinte, vei reusi sa te ocupi in totalitate de afacerile tale si sa fii mult mai eficient daca iti concentrezi atentia asupra unui singur lucru.

O agentie de recrutare iti permite sa te bucuri de un sistem de recrutare continuu mai uman si adaptat nevoilor si dorintelor tale. O agentie de recrutare este cel mai bun partener al tau, care este capabila sa « tese » cele mai bune legaturi intre un candidat si angajator. Stie cum sa ii asculte pe candidati si pe angajatori, cum sa se interseze cu privire la proiectele lor cele mai importante, sa analizeze si sa inteleaga toate profilurile, dar si cele mai profunde motivatii.

Agentia de recrutare cluj este cea mai buna solutie sau cel mai bun instrument pentru societatile in plina expansiune sau pentru cei care fac angajari pe sezon.


Deontologie, etica, confidentialitate, respect, profesionalism... un plus de valoare pentru recrutari... iata pe scurt care sunt beneficiile aduse de o agentie de recrutare precum http://www.integrahr.ro. Este cea care intervine cu metodele cele mai bune si cu reactivitate in procesul de recrutare pentru ca intreg procesul sa raspunda chiar si celor mai inalte exigente. Iar calitatea si performana sunt mereu cuvintele de ordine. 

Agentia de recrutare isi are sediul in Cluj Napoca, iar in legatura cu anumite nelamuriri sau intrebari in legatura cu recrutarea, ii puteti contacta fie pe pagina speciala de contact din site, unde veti gasi un formular la care vi se va raspunde in scurt timp, fie la numerele de telefon 0720 024 206 / 0771096596, fie prin mail la office@integrahr.ro. De asemenea, firma are o pagina speciala de Facebook pe care o puteti accesa apasand click aici, unde va tine la curent cu ultimele detalii in legatura cu joburi. Observ ca are un real succes firma, persoanele sunt multumite de ceea ce poate oferi !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu