miercuri

Detergenti de la ImportDirect.ro


Detergenti

In magazine, raionul cu cosmetice si detergenti este din ce in ce mai bogat si mai variat. Si poate ca pentru unii este din ce in ce mai greu sa faca alegerea potrivita, mai ales atunci cand vine vorba despre detergenti.  Te simti si tu pierdut? Iata cateva sfaturi de care sa tii cont pentru a alege detergentul potrivit.

Detergent lichid sau detergent praf?

Detergentul lichid este cel mai potrivit pentru apa rece si pentru spalarea la temperaturi mai scazute. Se dizolva destul de repede si de usor in apa si nu lasa deloc urme pe haine. In plus, este cea mai buna alegere atunci cand vrei sa pastrezi intensitatea culorilor. Dar capacitatea sa de a inlatura petele mai dificile este destul de limitata si are tendinta de a face ca lenjeria sa ajunga pana la urma gri de la albul sau impecabil. De asemenea, detergentul lichid contine mai multi conservanti decat alte tipuri de detergenti.
Detergentul praf face parte din amintirile noastre din copilarie si din imaginarul colectiv. Detergentul praf este mai adaptat pentru spalarea lenjeriei albe sau a rufelor foarte murdare sau patate. Si cel mai adesea, contine agenti anti-calcar si de albire. Este cel mai eficient pentru inlaturarea si celor mai incapatanate pete. Pastreaza perfect stralucirea rufelor in nuante de alb stralucitor. Are insa un inconvenient- nu este eficient decat la o temperatura incepand cu 60 de grade sau mai mult. In plus, uneori poate lasa reziduuri pe haine. Iar hainele in nuante inchise pot sa isi piarda din intensitate. Un singur produs mi-l aduc aminte si anume detergentul Ariel Actilift Regular.

Deci daca obiectivul tau il reprezinta inlaturarea petelor, ar trebui sa alegi in acest caz un detergent sub forma de praf. Superioritatea lor este neta in materie de eficienta. In plus, atunci cand vrei sa mentii stralucirea hainelor albe si nu vrei ca acestea sa devina gri, detergentul praf este de mare ajutor.

Dar atunci cand vrei sa pastrezi mai vii unele culori precum negrul intens sau rosul profund, trebuie sa te indrepti inspre detergentul lichid. Un detergent care nu prea se potriveste insa cu hainele albe. Mai ales atunci cand nu are agenti de albire.

Detergentul sub forma de capsule ofera cel mai bun compromis intre detergentul lichid si cel praf. Pastreaza mult mai bine intensitatea culorilor mai inchise si dar si stralucirea hainelor imaculate. Nu sunt insa atat de eficiente ca si detergentul sub forma de pudra, dar sunt mai eficiente decat cel sub forma lichida. Dar poate ca te va convinge aspectul lor practic. Mama foloseste de exemplu Ariel Detergent Capsule 3in1 Sensitive si se cunoaste diferenta.

Deci atunci cand iti alegi detergentul, trebuie sa tii cont de felul in care il vei folosi. Dar nu numai, trebuie sa mai tii cont si de eticheta. Si cum tendinta este din ce in ce mai bio sau mai natural, foarte multe produse se vor astfel, cat mai eco sau mai green. Ai grija deci sa alegi si un detergent care are grija de mediu si de sanatatea ta in acelasi timp.


Alegerea detergentului potrivit nu este o chestiune care tine de gusturile personale. Polivalenta si faciltatea in utilizare sunt criterii la fel de importante. 

Ii puteti contacta pentru eventuale comenzi sau intrebari, fie prin email la info@importdirect.ro, fie la numerele de telefon 0755 087 780 / 0366 401 113

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu