duminică

Peleti lemn de la Tomibena

Peletii din lemn - avantaje

Peletii din lemn sunt cea mai apreciata alternativa la incalzitul clasic cu lemne sau carbuni. Si au din ce in ce mai multi adepti. Randament maxim, cantitatea scazuta de gaz cu efect de sera emisa, performanta, o incalzire ecologica si economica... descopera care sunt avantajele incalzirii cu peletii din lemn.

Intr-adevar, incalzirea cu ajutorul peletilor din lemn devine din ce in ce mai populara si mai raspandita, deoarece raspund unei mari diversitati de nevoi si asteptari.

Care sunt deci avantajele peletilor din lemn de care ar trebui sa profiti numaidecat?

      - peletii sunt un produs 100% natural. Peletii din lemn sunt un biocombustibil iar la           fabricarea lor nu sunt folosite deloc produse chimice.
-          peletii din lemn nu usuca aerul din casa si nu raspund un miros neplacut de lemn in spatiul in care sunt depozitati.
-          peletii din lemn inseamna o energie economica. Alegand peletii din lemn, vei reduce in mod semnificativ factura la energie. Dar vei alege si o energie performanta, deoarece peletii din lemn vin cu un plus de confort si convivialitate care nu pot fi egalate de lemn. Sunt combustibili excelenti cu un randament de caldura optim.
-          peletii din lemn nu inseamna insa doar o economie in materie de energie. Inseamna si autonomie si o facilitate in utilizare. Sunt o solutie foare practica pentru incalzire, sunt foarte usor de stocat si prezinta o mare autonomie atunci cand vine vorba despre dispozitivul folosit pentru incalzire. Dispozitivele folosite pentru incalzire cu peleti pot sa fie automatizate. Deci nu este necesara supravegherea lor constanta. Deci aparatele pot da fie programate in functie de nevoile celor care le folosesc si de plaja lor de prezenta in inteoriorul locuintelor. In plus, manipularea lor nu provoaca praf si este foarte curata.
-          peletii din lemn permit valorizarea deseurilor provenite din industria lemnului.
-          dar cel mai important avantaj pe care il procura peletii din lemn- confortul inainte de toate.
-          CO2-ul care se elibereaza in timpul combustiei peletilor din lemn corespunde cu oxigenul care a fost eliberat inaine de arbore.
-          peletii din lemn sunt inepuizabili si se pot folosi cu toate tipurile de retele clasice.
-          peletii din lemn au un pret foarte accesibil si atractiv. Pe Internet, gasesti cele mai bune preturi, pentru a face atat ecomii de energie cat si la buget.

Bine de stiut....
-          2 kilogame de peleti din lem pot sa inlocuiasca un litru de ulei combustibil.
-          Pentru a incalzi o casa individuala, ai nevoie pe an de 5-8 tone de peleti din lemn. Consumul depinde de suprafata casei, de tipul de izolatie si de performantele sistemului ales.
-          2 metri cubi de lemn sunt echivalenti cu o tona de peleti.

Economici, ecologici, performanti atunci cand vine vorba despre puterea de incalzire... am putea spune despre peletii din lemn ca sunt combustibilul aproape perfect.

Peletii din lemn reprezinta o energie de noua generatie, care combina eficienta energetica cu respectul acordat mediului. O veritabila energie moderna si regenerabila, peletii din lemn sunt rentabili si programabili.

Daca aveti intrebari sau orice fel de nelamuriri cu privire la produsele respective, ii puteti contacta foarte usor cu ajutorul paginii de contact ce dispune de un formular special creat pentra a va usura treaba. De asemenea, ii puteti suna la numarul de telefon 0755.091.111 sau le puteti trimite mail la tomibena88@yahoo.com. Programul este unul lejer, de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17:00. Detin chiar si o pagina de facebook pe care o puteti accesa dand click aici, unde va tin la curent noile oferte la peleti si brichete. Voi ce alegeti cand vine vorba de incalzitul clasic ?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu