sâmbătă

Piese de calitate pentru camionul tau


Piese camion

Esti in cautarea unor piese sau accesorii pentru camion? Un vehicul greu precum un camion sau o remorca poate necesita schimbarea unor piese dupa o utilizare mai indelungata a motorului deoarece acestea au tendinta sa se uzeze odata cu trecerea timpului. Este primordial sa stii ce tip de piesa trebuie instalata pentru a asigura o mai buna functionare a vehiculului tau si pentru a-i oferi o mai buna durabilitate.

Un camion reprezinta un autovehicul comercial folosit in special pe distante mai mari care poate transporta cantitati mari de marfuri sau materiale. Drept urmare, are nevoie de ingrijire deosebita, de piese de calitate. Camioanele necesita revizie periodica intr-un service autorizat piesele cu probleme sau piesele uzate trebuie sa fie inlocuite cu unele noi.

Spre exemplu, orice vehicul dotat cu un motor cu ardere interna are si un sistem de evacuare. Exista cazuri in care trebuie schimbat vasul expasiune sau termostatul nu avem de ales. Sau pompa de apa, depinde de cat de mare este stricaciunea. Atunci, suntem nevoiti sa cautam piese pentru camion. In alegerea pieselor pentru camion trebuie sa apelezi mereu la producatori de top si la piese originale. Inlocuirea pieselor esentiale este obligatorie, mai ales daca se fac mai multe drumuri pe luna cu camionul si daca incarcatura variaza in ceea ce priveste greutate de la saptamana la saptamana. In plus, daca camionul este mai vechi, nu mai trebuie sa stai pe ganduri, trebuie sa schimbi piesele de urgenta.

Exista actualmente pe piata numeroase firme de la care poti achizitiona piesele pentru camionul tau. In ceea ce priveste preturile, acestea difera in functie de calitate, in functie de brandul care le-a produs. In plus, exista firme care asigura si service-ul pentru montarea piesei respective. Sfatul nostru este acela sa te indrepti spre o firma cu experienta pe piata. In plus, piesele trebuie sa fie originale, sa beneficieze de garantie si, in caz de probleme, sa existe posibilitatea returnarii. Odata ce primesti piesa respectiva trebuie sa fii atent la calitatea acesteia, la starea in care se prezinta, la materialul din care este conceputa si la rezistenta. Ar fi bine sa apelezi la un mecanic pentru a detecta eventualele defecte care nu sunt vizibile la prima vedere.

Gasesti in ziua de azi si online o multime de oferte, o multime de magazine online care ofera piese de schimb pentru principalele marci de camioane. Elemente de franare, elemente de directie, pneumatice, elemente de directie sau de suspensie, elemente de transmisie sau ambreiaje, gasesti de toate la un magazin online. Filtre sau piese de caroserii, doritorii pot alege dintr-o baza de date generoasa ce contine peste 2 000 000 de piese de schimb. In plus, in unele cazuri, clientii pot beneficia de consultanta gratuita de la specialisti in domenu. Nu trebuie sa iti faci griji nici in rivinta livrarii comenzii, aceasta se face sigur si rapid. Drept urmare, daca camionul ti se strica apeleaza la un magazin online cu incredere pentru a comanda piesa de schimb necesara.

Eu recomand insa cu incredere un site de unde va puteti achizitiona astfel de piese pentru camionul dumneavoastra. Se numeste Autoexpress si iti pune la dispozitie o gama larga de produse la preturi avantajoase pentru sistemul de racire, pentru cel de evacuare, oglinzi, lumini, electrice si electronice, o multitudine de accesorii, iar lista poate continua. Le vei gasi cu usurinta deoarece toate produsele sunt organizate foarte bine pe categorii, in functie de marca respectiva. Ai acces astfel la produse de la marcile: Renault, Scania, Volvo, Man, Mercedes, precum si altele.

Fata de lucrurile pe care le gasim pe piata, pot spune ca pretul este unul la care poate avea acces fiecare potential client. Ce mi-a placut atunci cand am accesat site-ul lor, este acela ca nu exista alte mesaje, reclame, totul este pus la punct si usor de folosit. Pentru a vedea si a va face o idee, mai jos o sa va atasez o poza cu piese de la un Scania Seria P,G,R, un camion cu un succes de la an la an.

Pentru orice fel de nelamurire sau intrebare cu privire la piesele si produsele oferite de acestia, ii puteti contacta la numarul de telefon 0746204794, fie le puteti trimite mail la adresa office@camioane-autoexpress.ro. De asemenea, acestia au un formular special creat pentru dumneavoastra in sectiunea contact, pe care il puteti completa si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil. Programul este unul lejer, de luni pana vineri intre orele 08:00 - 17:00 si sambata de la 08:00 - 12:00. Acestia au chiar si o pagina de facebook pe care o puteti accesa dand click aici si in care veti fi pusi la curent cu diverse produse. 

Spor la cumparaturi !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu