marți

Accesorii de birou de la corama,ro

De ce avem nevoie de accesoriile potrivite pentru birou ?


Un birou bine echipat ne ofera un confort sporit si conditii mai bune de lucru. Accesoriile office au devenit ceva mai mult decat simple elemente decorative. Ne ajuta sa fim mai organizati si ne faciliteaza munca de zi cu zi. Optand pentru accesorii office vom oferi o identitate aparte spatiului nostru de munca.

Orice firma moderna si care se respecta are nevoie de accesorii pentru birou. Dar cum le alegem pe cele potrivite si utile?

Organizarea si biroului. Cea mai buna modalitate de a ne facilita munca la birou este aceea ca lucrurile noastre sa fie in ordine. Cu un birou bine organizat vei avea acces mai facil la ansamblul documentelor. Iti recomandam sa optezi pentru un biblioraft cu ajutorul caruia sa poti sa iti aranjezi in mod eficient documentele necesare dar si pentru a le arhiva pe cele pe care nu le mai folosesti sau cele care nu sunt solicitate atat de des.

Din lista accesoriilor utile pentru birou nu trebuie sa lipseasca capsatoarele si perforatoarele, le folosim zi de zi de cateva ori. Fara aceste obiecte de birotica ne este aproape imposibil sa mentinem un birou organizat si curat. Persoanele care lucreaza zi de zi cu documente stiu cel mai bine ca organizarea eficienta a acestora este mai mult decat esentiala pentru ca, la nevoie, sa gasesti cat mai rapid documentele respective.

Este imposibil sa grupezi fara de capsatoare sau perforatoare hartiile care formeaza un anumit document. Capsatorul de exemplu este folosit pentru a tine cateva hartii impreuna din acelasi document, in ordinea corecta. Un capsator necesita consumabile, adica capse. Dar nu este necesar sa le cumperi de la acelasi producator al aparatului, majoritatea capsatoarelor beneficiaza de un format standard. In alegerea unui capsator trebuie sa tii cont de tipul capselor, mai precis dimensiunea acestora care este exprimata prin doua cifre – prima reprezinta lungimea vizibila a capsei iar a doua reprezinta lungimea fiecarui piciorus in parte care va patrunde prin foile de hartie. Cele mai folosite tipuri de capse sunt cele cu formatul 26/8, 24/6 sau 26/4.

Intr-o lume moderna, a tehnologiei, simplele calculatoare de birou se incapataneaza sa reziste pe piata. In plus, nu dau semne cum ca ar disparea prea curand. Calculatorul era un accesoriu neplipsit de pe birou in urma cu 10 ani, un produs care inca se mai gaseste si se mai cauta in magazinele de birotica. Acestea mai sunt folosite in continuare in ciuda evolutiei tehnologiei, in anumite situatii in care simplitatea lor reprezinta un veritabil atu.
Contabilii, inginerii si in general oamenii a caror profesie necesita realizarea unor calcule folosesc calculatoarele de birou mai des. Costul de achizitie este unul scazut, de cateva zeci de lei, motivul principal pentru care inca se mai gaseste pe piata un calculator de birou.

Decorarea biroului precum si accesoriile folosite permit oferirea unei indentitati particulare spatiului tau de lucru. Pentru o nota clasica poti aseza pe birou o lampa. Pentru un mediu zen poti pune in birou o planta. Astfel, vei crea o atmosfera relaxanta si placuta totodata.

Pentru orice fel de intrebari sau nelamuriri cu privire la accesoriile oferite de corama.ro, nu ezitati sa sunati la numarul de telefon  +40 762 449 229 sau sa le trimiteti mail la adresa comenzi@corama.ro. De asemenea, acestia au creat un formular special pentru dumneavoastra, in pagina de contact, pe care il puteti completa si veti primi raspuns in cel mai scurt timp posibil. Programul de lucru este unul lejer, de luni pana vineri intre orele 09:00 si 18:00.

Spor la cumparaturi. Eu chiar mi-am cumparat un biblioraft deoarece chiar am nevoie, acum, in perioada sesiunii de iarna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu