luni

Accesorii auto de la autolucas.ro


Accesorii auto

Care sunt accesoriile care nu ar trebui sa lipseasca din masina ta? Care sunt acele accesorii, care, in timpul calatoriei, iti simplifica traseul? Sau cele care iti asigura un confort suplimentar? Si, printre toate aceste numeroase accesorii auto, care sunt cele de care nu ne putem lipsi, cu adevarat indispensabile?

Cele mai bune accesorii pentru masina ta. Cu totii stim cat de departe este drumul spre mare mai ales daca stai undeva prin vestul tarii. Adesea, cand ne aflam la volan, constatam ca ne lipseste un anumit pachet de accesorii. In timp ce unele sunt indispensabile si am fi chiar inconstienti daca nu le-am folosi in timp ce conducem, altele sunt utile si face experienta sofatului mai placuta si mai simpla. Unele accesorii auto sunt optionale si participa in special la confortul conducatorului auto, fara sa fie indispensabile. Mai apoi exista unele gadgeturi care sunt utile si practice totodata uneori.pe scurt, oricum ar fi, nu ar trebui sa ezitam sa ne echipam masina cu accesorii auto care ne simplifica viata, pot sa ne ajute sa evitam unele neplaceri si uneori ne face traseul mai confortabil.

La ora actuala, accesoriile auto alcatuiesc o gama variata de produse, avand in mare parte rolul de a ne spori confortul pe care il resimtim atunci cand alegem sa circulam cu masina mai departe, sa parcurgem mai multi kilometri decat de obicei. O gama larga de accesorii auto se regasesc si la magazinul online autolucas.ro, un magazin incare vei gasi cele mai bune accesorii auto pentru masina ta. Iata cateva accesorii care nu ar trebui sa lipseasca din masina ta.
 
Tavita pentru portbagaj. Pentru a pastra interiorul masinii intact tavita pentru portbagaj este accesoriul de care ai nevoie. Exista actualmente pe piata tavita tip carpeta, care este confectionata din tesaturi si fabricata din plastic sau din cauciuc. Prima varianta este cea care conserva cel mai bine estetica autoturismului tau. De vreo 2 ani mi-am cumparat o masina nou, un Peugeot 508 sedan si vreau sa va spun ca pana in acest moment am tinut portbagajul protejat cu ajutorul unui carton. Am decis sa achizitionez o tavita pentru portbagaj cu panza antialunecare si sunt foarte multumit. Dupa asa o experienta, am decis sa imi achizitionez o alta Tavita portbagaj Skoda Fabia I (6Y), de data aceasta pentru vechea mea masina. Chiar imi place. Nu trebuie sa mai stau cu grija ca se va juli/zgaria/murdari ceva.


Husa pentru volan. Volanul este una din componentele masinii cea mai supusa la uzura. Asta datorita rolului de baza pe care il indeplineste. Daca iti doresti si tu sa ai mai mare grija de el, cu alte cuvinte sa il protejezi de zgarieturi sau lovituri care sunt inestetice si strica intreg aspectul masinii, husa pentru volan reprezinta cea mai buna solutie pe care ar trebui sa o foloseasca orice conducator auto care are grija de masina sa. Husa pentru volan vine si cu un plus de confort la nivelul mainilor.

Alarma auto. Orice conducator auto este interesat si preocupat de siguranta autoturismului pe care il detine. De aceea, implementarea unui sistem de alarma in situatia in care o masina nu vine la pachet din fabrica cu asa ceva, reprezinta fara indoiala una din cele mai bune achizitii pe care le poti face pentru masina ta. Alarma auto se regaseste pe piata sub diferite forme si reprezinta o solutie extrem de eficienta pentru protejarea masinii tale.

Lavetele auto pentru sters. Igienizarea autoturismului ar trebui sa fie o activitate desfasurata destul de frecvent. De aceea, este indicat sa ai mereu asupra ta lavete auto de calitate, pentru a putea curata geamurile masinii, bordul, fara sa existe riscul de a le zgaria. In plus, dupa ce masina este spalata, se pot folosi aceste lavete pentru a se usca masina rapid, fara zgarieturi sau alte urme inestetice pe partea caroseriei sau pe geamuri.

Suport biciclete. Cu ajutorul unui suport biciclete ai posibilitatea de a lua impreuna cu tine in vacanta bicicleta fara sa ocupi spatiul din portbagaj. Orice pasionat de bicicleta care isi doreste sa exploreze tot felul de peisaje, altele decat cele citadine cu care este obisnuit, are nevoie de un suport auto pentru bicicleta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu