duminică

Folie bule de la kangoopack.ro


Solutii ambalare

Folie bule

Apreciata foarte mult de catre profesionistii din domeniul ambalarii, folia bule a distrat si mai distreaza inca generatii de adulti si de copii. Acest material din plastic transparent compus din sute de bule de aer ofera o protectie de neegalat pentru transportul obiectelor fragile.

Deci datorita foliei cu bule numeroase obiecte fragile pot sa fie expediate sau transportate in cea mai mare siguranta. Datorita bulelor sale de aer, socurile sunt amortizate si continutul protejat. Folia bule este deci o solutie de amblare foarte practica, dar si foarte polivalenta in acelasi timp. Este cea care permite deci o protectie optima si protejeaza obiectele de praf sau de lumina.  Este alegerea excelenta pentru a absorbi socurile sau pentru a acoperi golurile din cutiile de ambalare.

Folia bule este de fapt o folie de plastic compusa din doua straturi de polietilena. Unul din straturi este plasat deasupra unui cilindru cald care contine cavitati emisferice care aspira aerul. Deasupra sa se pune al doilea strat de folie si se lipesc cele doua. Folia de polietilena va putea lua astfel aspectul sau cu bule de aer.

De ce sa alegi si tu cele mai bune solutii ambalare, adica folia cu bule? Aici putem vorbi despre mai multe motive:
-          rezistenta. Folia bule ajuta la protejarea produselor ambalate in timpul expeditiei sau transportului. Rezista la socuri, la desirare si este  impermeabila.
-          Lejeritate. Folia bule nu adauga o greutate in plus produselor pe care vrei sa le ambalezi si sa le expediezi. Costurile de transport nu vor fi deci mai ridicate. Vei oferi deci cea mai interesanta alternativa clientilor tai, dar si cea mai mare competitivitate.
-          economie. Gata cu ambalajele superfluu, in plus si o tona de scotch. Folia bule este foarte lejera, practica si foarte usor de manevrat. Dar asta nu inseamna ca nu este si calitativa.

Care sunt avantajele foliei cu bule mai pe scurt?
-          protejeaza de praf.
-          protejeaza de lumina.
-          amortizeaza socurile datorita efectului sau de « saltea » de protectie.
-          nu se deterioreaza atat de usor.
-          este foarte lejera.

Folia bule ofera deci o solutie de amblare foarte buna mai ales pentru a amortiza socurile, dar si pentru a proteja de ploaie. Folia bule se poate alege in functie de dimensiunea obiectelor de ambalat.

Folia bule este cea mai buna solutie ambalare antisoc care se foloseste pentru a proteja numeroase produse.

Se foloseste mai ales pentru:
-          mutari pentru a se ambala foarte bine lucrurile care sunt impachetate pentru mutare, minimalizand in acelasi timp pierderile.
-          pentru a transporta produsele fragile sau casante precum sticla, produsele elctrocasnice sau chiar si vesela.
-          pentru a mentine produsele in cutiile de carton si a le impedica sa se miste in timpul tranposrtarii.

Atunci cand vrei sa alegi o folie bule trebuie sa tii cont de urmatoarele criterii:
-          diametrul bulelor.
-          pentru ce vrei sa le folosesti.
-          felul in care sunt prezentate foliile. Formatul poate sa varieze in functie de tipurile obiectelor pe care dorim sa le ambalam.

Folia cu bule este cu alte cuvinte, o solutie foarte buna pentru ambalare, oferind utilizatorilor sai mai multe avantaje, mai ales lejeritate si protectie. Se poate folosi deci pentru a acoperi golurile dintr-o cutie fara sa se mareasca insa greutatea pachetului. Poate juca de asemenea si un rol foarte important, acela de folie de protectie.

Pentru a asigura deci cea mai buna solutie de ambalare si de protectie, a obiectelor fragile mai ales, folia bule este cu adevarat o necesitate. Nu e de mirare deci ca este extrem de populara. Este foarte eficienta si super practica.

Pentru intrebari sau orice fel de nelamurire, puteti suna la numarul de telefon 0258 817 842 sau le puteti trimite mail la office@kangoopack.ro De asemenea, in sectiunea de contact, gasiti un formular pe care il puteti completa si veti primi raspuns in cel mai scurt timp.

Am sa va las aici un link de pe youtube pentru a viziona exact ce si cum se intampla cu produsele alese de dumneavoastra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu