miercuri

Centrala termica de la quickshop.ro

De ce avem nevoie de centrale termice ?

Deoarece se apropie cu pasi repezi sezonul rece, temperatura incepe sa fie din ce in ce mai scazuta, mai ales pe timpul noptii, iar plata facturilor din ce in ce mai costisitoare deoarece e nevoie sa consumam mai mult.

Pot spune ca centralele termice reprezinta solutia cea mai eficace pentru dumneavoastra si problemele intampinate. Insa, multi dintre voi nu stiu exact ce presupune o astfel de centrala si lucrurile pe care trebuie sa le stim inainte sa cumparati una, In primul rand, centrala trebuie sa se muleze in functie de locuinta voastra.

Dimensiunea locuintei conteaza destul de mult, deoarece o centrala termica trebuie sa faca fata cu brio intregii case, indiferent ca vorbim de living, toate dormitoarele, baia, holul. Trebuie sa asigure caldura si confortul pe durata unei zile intregi. Astfel, cu cat casa are o dimensiune mai mare, cu atat centrala trebuie sa fie mai puternica si sa furnizeze un aport mai mare de caldura.

Eu stau la apartament, deci voi cauta o centrala termica care s-ar potrivi cel mai bine tipului meu de apartament. Am cautat pe google mai multe pareri si am ajuns la rezultatul accesta, care m-a dus pe pagina https://www.quickshop.ro/centrale-termice-accesorii-c1-p1, un site cu diferite modele de centrale termice, atat pe gaz, pe lemne, pe peleti si electrice. Eu as opta pentru o centrala termica pe gaz, insa nu m-ar nemultumi nici cea electrica. Intr-adevar pretul celei pe gaz este mai mare, insa sunt avantaje si dezavantaje.

Potrivit unui studiu al Institutului National de Statistica, in jur de 90% din locuintele care au luat sfarsit in anul 2018 sunt dotate cu astfel de centrale termice, iar in anii anteriori, procentul este undeva asemanator, insa a fost in continua crestere de la an la an.

Un lucru foarte important in alegerea unei centrale termice este si capacitatea de apa pe care o poate furniza. Astfel, acest lucru trebuie analizat in functie de numarul de bucatarii si bai, robinete etc.

QuickShop ofera solutii ideale pentru casa dumnevoastra, Magazinul online dispune de centrale termice pe gaz, pe gpl, pe lemne, pe peleti, electrice si asa mai departe. Aveti o gama varianta din care puteti alege produsul ideal.

Ei bine, ce sa alegem atunci ? Am sa va scriu cateva detalii despre fiecare.

Incalzirea unei centrale termice pe peleti este la un pret asemanator cu cea pe gaz, peletii fiind alesi in zonele in care nu exista o retea de gaz, prin anumite sate si zone mai putin locuite. Gazul natural va creste considerabil, pe cand peletii vor scadea datorita numarului mai mare de fabricanti. Insa pentru fiecare persoana va fi diferita aceasta alegere si surclasare a centralelor, in functie de pret, costul combustibilului etc. Dupa parere mea, as opta pentru peleti deoarece reusesc sa inlocuiasca cu brio lemnele sau gazul.

Eu am ales Centrala termica in condensare Ariston Alteas One Net 35 EU 35 kW, perfecta pentru apartamentul meu si partea buna este ca are o reducere de 1800 lei si garantie de 7 ani ! Vine pe negru, diferit fata de restul centralelor pe culoare alb care se murdareste si ingalbeneste cu timpul.

A mai ramas un tip de centrala si anume centrala electrica. Pare simplu cand ne gandim ca putem alege o astfel de centrala pentru a ne incalzi locuinta, deoarece avem de ales puterea acesteia, tipul de incalzire si producatorul. Insa, unele persoane s-au confruntat cu anumite probleme legate de incalzirea incorecta a anumitor zone sau un consum mare de energie electrica. Nu ar trebui sa tineti cont de sfaturile tuturor. Acest lucru este asemanator cu achizitionarea unei masini/marci. Pe forumuri, unii conducatori auto sunt foarte multumiti cu masina si nu au avut probleme, altii, din contra, nemultumiti si cu probleme. Trebuie sa vedem partea buna si de asemenea, sa avem noroc in alegerea inteleapta.

Pentru casuta de la tara, am ales Centrala termica electrica Protherm Ray 6K cu o garantie de 3 ani si un pret mai mult decat accesibil.

Vorbind de puterea centralei electrice, specialistii spun ca e nevoie de 1kW la cate 10 metri patrati. Practic, cum functioneaza o astfel de centrala ? Ei bine, ea se poate monta atat pe perete, cat si pe podea. Cum functioneaza ? Agentul termic se incalzeste cu ajutorul unor elemente electrice intr-un anumit rezervor. Este de preferat sa o folositi pentru locuintele mai mici. Pentru casele mari, folositi o centrala electrica cu capacitate mai mare. De asemenea, producatorul are un rol foarte important din punct de vedere al durabilitatii si calitatii materialelor din care este confectionata. Unii dintre producatorii care, mie, personal, imi plac: Protherm, Ferroli si Ecotermal.

Pentru orice fel de intrebari sau nelamuriri cu privire la produsele respective, ii puteti suna pe cei de la quickshop.ro la numarul de telefon 0765.277.006, fie le puteti trimite un email la adresa comenzi@quickshop.ro Programul este unul lejer, de luni pana vineri intre orele 08:00 si 17:00, iar sambata si duminica este inchis. Firma are sediul pe strada Ciresului nr 14, Dragomiresti Vale, Ilfov.

Spor la cumparaturi si alegeti intelept !

3 comentarii: