luni

Femeile, in general, au inceput sa se axeze din ce in ce mai mult spre o cariera ce tine de igiena corporala, indiferent ca vorbim de maini, picioare, unghii si asa mai departe. De ce spun asta ? Pai, foarte simplu. De curand, o buna prietena de-a mea si-a pus bazele unei societati cu raspundere limitata (SRL) deoarece vrea sa isi deschida un astfel de salon de infrumusetare/ingrijire personala. Acest salon nu cauta un tip anume de clienti, deci indiferent daca esti barbat sau fata, esti binevenit.

Cum e la inceput de drum si nu se pricepe mai deloc in legatura cu furnizorii si distribuitorii aparatelor necesare salonului, m-a rugat sa ii gasesc cateva firme de incredere la care poate apela pentru strictul necesar si nu numai. Am cautat pe google si dupa mai multe ore, am gasit un site care detine cateva aparate destul de interesante, exact ce cauta prietena mea pentru salonul ei de cosmetica.

Ce am cautat prima data ? Voi ce credeti ? Cel mai important obiect dintr-o camera a unui astfel de salon, dupa parerea mea si a multora, este chiar patul de machiaj - comsetica. Insa nu este in regula sa avem efectiv un pat, ci trebuie sa fie un pat special creat pentru a indeplinii functiile necesare pentru actiunile unui salon.

Astfel, am luat in calcul prima data dimensiunile patului, deoarece trebuie sa aiba o lungime si o latime care poate permite tuturor persoanelor sa se intinda, precum si o inaltime care sa usureze munca angajatului. De asemenea, greutatea este si ea un lucru important. Patul are doar 15 kilograme, fiind usor de mutat in functie de actiunea pe care se va realiza.

Fiind un salon de infrumusetare, mi-a spus ce fel de produse pentru remodelare corporala si-ar dori sa ii caut si bineinteles ca am gasit aici. Unul dintre cel mai folosite tehnici terapeutice pentru destresare, detoxifiere si relaxare se numeste Terapia Geotermala. Este un fel de masaj, pe care, chiar si eu l-am incercat odata si aduce beneficii serioase corpului, precum diminuarea de spasme musculare, diminuarea si chiar eliminarea anumitor dureri, imbunatatirea activitatii rinichilor.

Astfel, am gasit un set de pietre vulcanice de diferite marimi, pentru anumite parti ale corpului.Aestea vin in set de 16, alaturi de un incalzitor tip geamantan. Acesta are o putere de 60W si o temperatura de aproximativ 60 de grade celsius ale pietrelor.

Un alt aparat care nu ar trebui sa lipseasca din niciun astfel de salon, este aparatul cu electrostimulare. De ce spun asta ? Care sunt avantajele ? Pai, poti alege 4 mari programare pentru care sa il folosesti si anume: pierderea in greutate, ingrijirea pieptului, drenajul limfatic si fast slimul. Ce se va intampla un urma acestui tratament ? Care vor fi rezultatele ? Ei bine, acesta iti poate tonifia musculatura, poti pierde in greutate, poate duce la eliminarea celuluitei, intarirea sanilor si multe alte aspecte necesare pentru femeile si barbatii din zilele noastre. Si in plus, are numai 6 kilograme. Va puteti achizitiona unul indiferent daca aveti salon sau sunteti o persoana obisnuita care vreti lucrurile de mai sus.


Pentru orice fel de intrebari sau nelamuriri, ii puteti suna pe cei de la magazinul online la numerele de telefon (+40) 745 301 472 sau (+40) 734 902 535, fie le puteti trimite un email la adresa contact@utilarisaloane.ro. De asemenea, acestia au o pagina de contact in care se afla un formular special creat pentru dumneavoastra, usor de completat si la care veti primi raspuns in cel mai scurt timp. Programul este unul lejer, de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00, iar in zilele de sambata si duminica este inchis.
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu